Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Oligarchát majmolnál a Baleszon? Ezt öltsed föl!

2019. április 06. - Hentes Fülöp

Hiába bodorodnak az esőfellegek, mi, akiknek saját lakóparkjuk és lexuszuk van a tónál, mindannyian tudjuk, ez a nyár, bzdmg. Nincs mese, el kell kezdeni szétinjekciózni a tricepszet, új napszemafort shopizni, finomhangolni a szilikondudát, aztán mehet a rozéfröccs a tihanyi naplementében. De ne felejtsük el a fő kiegészítőt, főleg ha hímek vagyunk (bár nőstény egyedeken is sűrűn látni, nemi egyenjogiság, ugye):

a felhajtott galléros, ingnyakú oligarchapólót!

Na mármost nem véletlen, hogy a Leglátogatottabb Közösségi Oldal elémpakolta az alábbi hirdetést, ugyebár ingatlanban utazom (telket zsarolok ki csóró parti önkormányzatoktól, kibszm a nádast a gcb, aztán mehet a 3 darab 5 emeletes apartmanház közvetlen vízparttal). Na szóval egy ilyen póló, lehetőleg ügetős-labdátütős-lovasos logóval alapfelszereltség, mint a lexuszban a tempomat, ebbe' szoktam a füredi koktélbárokban stírölni a nyersanyagot, aztán amelyiknek muslinca megy a szemébe, azt kacsintásnak veszem, megyünk is fel az apartmanba 10 percen belül. Na mindegy, ezt a pólót vegyétek, csírák, és olyan sikeresek lesztek, mint én (kép alatt szavazás!)

polo.jpg

Szóval voks:

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr9014744499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása