Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Emlőmarkoló csajt dobtak a faszoborra Alsóörsön

2019. augusztus 07. - Hentes Fülöp

Kbsztt nagy módija van mostanság azoknak a zsánerszobroknak, amiktől a proletárok visongva csapkodják a térdüket, mekkora szobor gcc!, miközben a budai kultúrsznobok fintorogva prüszkölnek az aperolspriccbe, mi ez a szar, Helén, bzmg, melyik kurátor engedte ezt? Mi a Balaton Trash-nél csak a modortól mentes művészetet tekintjük feljebbvalónak, se a proli, se a sznob ízlésnek nem dőlünk be.

Hát azt döntsétek el, feleim, ez mibe tartozik, az tény, hogy ez egy FASZobor, amin a saját csöcsét markolja egy nőci, leányzó, menyecske.

A sisak nélkül, szabálytalanul motorozgató pápaszemes pali most kapott egy 90-60-90-es gárét maga mögé, amire az egész balaton-felvidéki média szájában összefutott a turha. A füredi tévé ki is ment forgatni a Jeles Esemény alkalmából. Gáborecz István, a szobrász is megszólal benne, aki elég laza fickónak tűnik, bele is mondja a kamerába, hogy láncfűrésszel faragta a gépet, a ridert és a csöcsöket, vésőt nem használt (egy kis csiszolás volt rajta, na).

A legjobb az egészben, hogy amúgy a Harley Davidson-fesztivál miatt avatták a szobrot, amit hamarosan egy Lölő-típusú "ingatlanfejlesztés" (értsd: a táj totális szétcseszése jellegtelen lakótelepekkel a burzsoázia számára) ki fog bszn innen. A polgi is elismerte a videóban, hogy hát, ott lesz az a lakópark, szóval meglátjuk mi lesz (MI NEM LESZ), de mindenki nyugodjon le, jövőre még megengedik az ingatlancápák, hogy dübörögjenek a motorok a szomszédban. Itt a videó, lejjebb tessék szavazni, menő-e a szobor vagy sem, mi nem tudunk fogást találni rajta.

.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr415000250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2019.08.08. 07:57:17

Vajh miért fogja a saját cicijét? Leesni készül? Vagy mi? Ez a marhaság hány millióba fáj??

Hentes Fülöp 2019.08.23. 12:09:06

A MŰVÉSZETÉRT NE SAJNÁLD A DOLLÁRT, BARÁTOM!
süti beállítások módosítása