Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Még több cementet a Balatonba!

Fúj, gyűlöljük a fákat!!!

2018. június 28. - Hentes Fülöp

Arról ír a liberális, Soros-bérenc, Brüsszel által jól megpénzelt 24.hu (arról hazudik), hogy pazar lakóparkot fingik Keszthely szélére a NGCS Residence Ingatlanfejlesztő Kft. Ugyan az kizárt, hogy a cégnév a Na G.cik Csendlegyen, de valami hasonló stílusra utalt Németh Fecó, a cég egyik ugribugrija, aki 

a második mondatában perrel fenyegette meg lapunkat, és zaklatásnak értékelte, hogy rákérdeztünk a hatósági eljárásra. Válaszadás helyett azt akarta megtudni, hogy kitől szereztünk információt a környezetvédelmi eljárás megindításáról.

Fecó valószínűleg nem azért volt pipa, mert nem vághatnak ki még több retkes fűzfát, talán a vitorláscipő fűzőit kötötte össze a kölyök, esetleg nem sikerült felállítani az ingnyakú póló gallérját feszesre, vagy bikázni kell a Škoda Superbet, mert lemerült az akksi. Inkább azért, mert a libsi firkászt zavarja, hogy ott tojnak a madarak a fűzfákon, az meg ki a fszt érdekel, ki kell bszni az összes szemét fát, jó lesz az önkónak tüzelősegélyre (rezsicsökkentés).

Ami blogunk számára tehát legfontosabb ebben a történetben, hogy Fecóék is vették a bátorságot, és elnyomott kisebbségként felvállalták: ELEGÜK VAN A FÁK BALATONI DIKTATÚRÁJÁBÓL, a cementnek kell átvennie az uralmat. Szemünk előtt egy olyan Balaton-víztározó lebeg, aminek a partjai le vannak betonozva, a büdös prolik nem mehetnek bele, csak az Igényes Budai Urak és Hölgyek, minden utca végén kikötő van (bocs, marina), felszámolják a parkokat és nemzeti parkot, szóval rendes urbánus környezet lesz. 

És akkor eljön végre az olyan ügyes magyar üzletemberek kora, akik ha megjön az államtitkár úr, simán felszolgálják neki éttermükben a védett madarat, úgy bárbekjúsan. Mert ilyen tényleg van.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr1514080639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása