Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

"Kuss legyen rohadt kutya!!!"

2021. október 05. - Hentes Fülöp

Balatonudvariból esett be ez a kincs a postaládánkba. Nagyon nem is akarunk semmit hozzátenni, szerintünk is ez a civilizált módja a tény kifejezésének, hogy a szomszéd korcsa az agyunkra megy. (A Fornetti-zacskó mint kommunikációs felület meg csillagos ötöst érdemel bmeg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr816709584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.10.06. 11:37:40

Az elkövetõ igazi zöld lehetett, ennél szebb formája nincs is az újrahasznosításnak. Most aztán lehet filózni hogy az iromány készítése a bunkóbb vagy az akinek a kutyája egész nap üvölt.

AnnieC 2021.10.07. 12:19:23

Nem mondom, hogy ez a legszebb módja a kommunikációnak, de meg tudom érteni, hogy elszakad a cérna egy idő után.

A szomszédban már egy éve nem akarják vagy nem képesek megnevelni a kutyájukat és gyakorlatilag a nap bármelyik részében elkezdhet olyan hangerővel ugatni, hogy majdnem olyan, mintha az én lakásomban tenné ezt. Nem túl vastag a fal.

Néha már kezd sok lenni, reggeltől estig véletlenszerű időpontokban zavar a munkában, a megbeszélésekben, a tanulásban, utána a pihenésben és az alvásban is. Amikor már napok óta 3 órával kesebbet alszom a szomszéd kutyája miatt, akkor már bennem is megfoglamazódnak hasonló gondolatok. Mindezt azután, hogy már szóltam nekik.
Ahogy látom kimerítik a csendháborítás fogalmát nappal is, de most komolyan kezdjek el bizonyítékot gyűjteni és feljelentgetni?
süti beállítások módosítása