Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Soros pártja beletrágyázott a magyar történelembe!

2021. augusztus 10. - Hentes Fülöp

Önmagáért beszél a Kétseggű Ku**ák Pártjának posztja. Lejönnek a Baleszre libernyák sékelből üdülgetni, aztán idepottyantják az excrementumot? Mi van már, csórókoporsók? Vak Béla királyunk neve smafu? Hát ti akarjátok vezetni ezt a Nemzetet? Gyalázat, bujdokoljatok is el, megtalál Helka és Kelén szelleme és kipréseli belőletek a ganajt! 

(A Balaton Trash szerkesztősége természetesen szerkesztőbizottsági határozatban ítéli el Béla király emlékének meggyalázását. Minden együttérzésünk a hazai monarchista köröké és Matolcsy Györgyi polgármesterasszonyé!)

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr2816655914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erol 2021.08.11. 10:43:30

Te aztán kemény anyagot tolsz! Ha kijózanodtál olvasd el mit írtál és próbáld kitalálni, hogy mit szerettél volna mondani. Nem lesz könnyű.

Hentes Fülöp 2021.08.31. 10:58:41

Gyerekek, ha valakinek nem lenne világos: Béla királlyal nem szórakozunk, akinek ez a tételmondat rakétatudomány, az próbálkozzon újra az áltisivel!
süti beállítások módosítása