Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

MEGJELENT AZ ÚJ KÖNYVEM! VEDD MEG!!!!

2021. május 02. - Hentes Fülöp

Szervusztok, Fény Népe! A Balaton Trash Kiadó gondozásában megjelent új könyvem, a Misztikus fosás a Balaton-felvidéken!

Egy csodálatos tavaszi hétről szól, amikor Loretta, a budapesti, marketinges munkájába belefáradt 30 éves lány leruccan a Balaton-felvidékre, ahol ízek, imák és szerelmek lepik be szügyig. Loretta elhatározza, hogy már semmi sem lesz sehova se úgy, mint ahogy valamikor lett volna esetleg, tehát mostantól máshogy lesz, és megváltoztatja a saját életét azáltal, hogy minden csodálatosan szép és üde. Végül egy rejtélyes bélbakteriális fertőzés tesz pontot a nagy kalandra, amikor Loretta egy misztikus kerti budiban jön rá az Élet Lényegére.

Bónusz: A jól tejelő éttermek, bárok, büfék és nyilvános wc-k szerepelnek Könyvemben! VEDD MEG, csak 4500 forint, plusz postaköltség, ha személyesen átveszed. Meg áfa. A borító képe alatt jön egy kis ízelítő!

misztik.jpg

Részlet a könyvből: 
"Loretta viszkető fenékkel szállt ki Fiat ötszázasából a falu utolsó házánál. Miközben érezte, remeg a vastagbele az izgalomtól és a korábban remek ételeket minőségi környezetben felszolgáló, patinás, fantasztikus Neres Főzet étteremből, eszébe jutott Patrik. Patrik, a férfi, akinél az izmos felsőtest a 糞 tetoválással deréktájt tényleg csak hab volt a tortán. Patrik, akinek intelligenciája lehengerlő volt, remekül köpött célba, és ahogy az eres kéz a Rádió Egyet beállította a Passatban, mielőtt visszatolta a váltót hármasba... 

Lorettának úgy pulzált már a bele, mint egy halni készülő csillag a távoli Tejúton, lüktetett, sinus-görbéket írt le, és Loretta érezte, olyan pillanat előtt áll, ami megváltoztatja az életét. 'Bárcsak itt lenne velem Patrik is!' - sóhajtott kéjeset, majd eleresztett némi szelet. Közel járt a Visnyói Borpalotához, amiről tudta, ott mindig tárt karokkal várják. Itt biztos senki sem üldözi el a wc-ről. Visszatértek tihanyi sirályként csapongó gondolatai Patrikhoz (de előtte még a Visnyói Borpalota 2018-as kéknyelűjére gondolt, amit már a 2016-os nagyatádi bornapokon is bronzéremmel jutalmaztak), újra a tetovált férfi kemény alkarja járt eszében, ahogy megfogja a botváltót és hármasba rakja erőteljes mozdulattal. Lorettát ezen a korábbi stopolós fuvaron sem érdekelte, hogy recseg a váltás, hogy Patrik rosszul kuplungozik. Neki ez az őserő kellett, hogy egyszer ő rakja hármasba a...

Ekkor hatalmas reccsenés rázta meg az azúrkék balatoni eget, az ősi parasztházak megremegtek, a fajtiszta balatoni kuvaszok ijedten vonyítottak fel, a magasba rebbentek a nemzeti park védett madárcsodái. Loretta belei hajókürtként zengték bele a monoszlói délutánba: szarnia kell, azonnal."

Olvasói értékelések:
"Ilyen kulahalmot még nem olvastam, tesó." (Konyecz Patrik, autószerelő)
"Amikor az írói szellem egyesül a korszellemmel, és az excrementum olyan helyre kerül, ahol csak az avantgárd legvadabb fauve-jai tudták volna elviselni: egy könyv lapjaira." (Schwarz-Suttyom Endre, a Trash Szemle irodalomkritikusa)
"Még nem tudom, megérte-e ez a 'reklám' nekünk." (Tóth Izabella, a Neres Főzet sous chefje)

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr5716520216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása