Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Hol máshol nyaralnál, mint egy gyárban?

2021. július 07. - Hentes Fülöp

A Funzine nevű kakkantás remek tartalmakat löttyint össze olykor a Baleszról, ezek tíz perc alatt, egy állapotos, félszemű rinocérosz által is megírható cikkek, abszolút a Trash-szerkesztőség iránytűi. Mintha könyékig túrva a latrinában smaragdot markolnánk meg, úgy ragadtuk meg ezt a cikket, ami csalóka módon egy szponzorált reklámcikknek néz ki, szerző se írta alá, de hát ne legyünk maradiak, a Funzine szerkesztősége is valószínűleg rajong a Varga-borokért!!!!

Egy-két pontatlanságot azért megfigyeltünk, de ugye csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik! Lássuk is, rövid lesz, nyugika.

"Legyen tavasz, nyár, ősz, tél vagy ismét tavasz, megbújik egy borospince Badacsonyörsön, ahova az év bármely szakában érdemes látogatást tenni." - Az túlzás, hogy "megbújik", akkora a borgyár, hogy egy 200x300 méteres területet biztos elfoglal a telke, rajta az üzemcsarnokokkal, kamionrakodóval, raktárral (látszik, hogy ez véletlen elszólás volt, hisz később megjegyzik, ez az ország legnagyobb pincészete).

megbujik.jpg

"Tegyük fel, hogy épp a Balatonon töltjük nyári vakációnkat és mielőtt hazaindulnánk már csak egyetlen programra van időnk. A legjobb, ha a Balaton északi partját vesszük ekkor célba, pontosabban Badacsonyörsöt és ott is az ország legnagyobb pincészetét." - Minden tiszteletünk a legjobb fröccsök alapanyagát gyártó Varga-kombináté, de ha az embernek egyetlen programja van a Balatonnál, talán nem gyárlátogatásra megy, hanem - ha már bor - egy panorámás borteraszt lő be, elmegy hegyet mászni, arborétumba, strandol, meg egyéb sz*rságok.

A cikk innentől kis és nagy bortúrát ajánl, bár arról nem tesz említést, ha ránk jön a szapora, milyenek a budik a Varga-gyárban. Több hiba nincs is, a pincészet valóban rengeteg díjat nyert, Vargáék borait mi is minden fosás előtt örömmel isszuk (bár kemény széklet esetén a másik környékbeli borkombinát, a Laposa nedűit is előszeretettel alkalmazza szerkesztőségünk beöntésként!)

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr2116615352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása