Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Gyász van, tesa, a görög falura emlékezünk :(((

2023. október 06. - Hentes Fülöp

213 fős szerkesztőségünk már az első hírfuvallatokra imaláncot indított a füredi görög faluért, hisz mégis csak ez az északi part válasza a Petőfi sétányra, annyi élmény köt minket ide, hogy nem hagyhatjuk szétbszni az egész kócerájt. Züllött előéletünk okán a Jóisten nem könyörült, Bókának nevezett pörölye le fog csapni a Zakinthoszt idéző tájra, mi meg serceghetünk magunkban, mint a feketére sütött szalonna a rostlapon.

Munkatársaink személyes sztorijai következnek erről a megrázó erejű, a nemzet szívcsakrájának is tekinthető helyről, amit hamarosan a dózergolyó fog megrázni:

  • Verjem bele már, bzdmg, mér kell legórni az egészet, mekkorákat hánytunk már itt a Karesszal, emlékszel Karesz, amikor pisálás közben rókáztál a szökőkútba, tesó? (M. Pista, tördelőszerkesztő)
  • Emlékszem. (D. Károly, grafikus)
  • Egyszer a csajokkal akkorát pakoltunk a baszatáskába itt, hogy a Jucinak azt hittük, megeredt a teje, pedig csak a szájából ráfolyt ouzo volt az! (M. Rebeka, újságíró-gyakornok)
  • Sose felejtem el a pillanatot, amikor az én Violámmal kiléptünk a műintézmény míves kapuján a Rigoletto után, együtt dúdoltuk a kisföldalattihoz sétálva a.... ja, nem ide... (G.-K. Emil, olvasószerkesztő)
  • Krisz Rudi koncertje örök emlék, micsoda pacsirta az a fiú, hogy énekelte, hogy "keresem a szót, hogy elmondjam, milyen amikor a szívem dobban", hát azt az egész Sun City imádta, gyerekek, tesókáim, ott kellett volna lenni, tényleg, a csajok üvöltötték a dalszöveget, Karesz meg lehányta a cipőjét egy széken ülve, igaz Karesz? (W. Fernando, lapunk brazíliai tudósítója)
  • Igaz. (D. Károly, grafikus).

Szerkesztőségünk a bontás befejezése után Lölő kempingjében emlékezik majd meg erről a remek helyről. Kérjük, mindenki csak egy szál fekete tulipánt hozzon, amit belebszunk a Balatonba, a Molotovokat most hagyjátok otthon!

suncity.jpg

(Kép innen

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr3118229399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása