Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Az örök Black Friday, ráadásul kastélyra

2023. december 21. - Hentes Fülöp

A blogunk mögött egy becsületes zrt. áll, vezérigazgató urunk a bahamai panellakás mellé szeretett volna egy szerény kertesházat venni, és engedelmével megmutatjuk, kutatása során mit talált. A festői Lengyeltóti köpésnyire van e Fonyód környéki gyöngyszemtől, ami láthatólag benn áll a Nagy-Berek mocsarában (ami évről évre leég egyszer). Ezt láthatóan Győzike egy szakmunkás haverja tervezte, nem az 1700-as évek végi burzsujok építtették közpénzből. 1000 négyzetméter, 139 misi, több mint félhektáros birtok, túzokok, fácánok, bölények, grizzlyk a környéken (ezek nincsenek). De a lényeg, hogy a hirdetést bő egy hete találta a főnök ehhez képest:

trash1.jpg

Igen, csak öt nap volt a Black Friday egy hete, és hát ilyen Black Friday-ajánlatot senki se kapart még ki a wc-csésze melletti újságkupacból (bár simán lehet, hogy a Glamourok közt van a kuponfüzetben, de Jocika a múltkor azzal törölte ki a seggét, mert elfogyott a budipapír, így olvashatatlan). Ami jó, hogy a mocsár közepén a hirdetés szerint lehet öregotthont is létesíteni. Mielőtt törlik, azért képet is mellékelünk, ti meg ne merészeljétek megvenni, a főnök ideg lesz.

lengyeltotiban_1000_m2_es_kastely_elado_853002318054078.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr1318285759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása