Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Üt a nóta! vol. 3.

Viktorola és az autotune

2018. szeptember 05. - Hentes Fülöp

Rég jelentkezett a balatoni nótás rovat, de most egyből berobban egy krv nagy találattal: bemutatjuk a Magyar Királyság válaszát Paul Kalkbrennerre, íme Oláh Viktor, aki nem minimálban utazik, hanem mélységesen őszinte rapszerűségben:

Summer ��

Viktor Olah (@viktorola) által megosztott bejegyzés,

 

Művésznevén Viktorola (mintha Motorola lenne) írt egy szerzeményt, ami mögött elbújhat Brahms, Liszt és Sosztakovics is. A címe ördöngős: Balaton, Balaton, Balaton. Egy másnapos ébredésről és a visszaemlékezésről szól, ahogy az előző nap veretése beugrik az embernek flashbackekben, bulák rázzák a bikinit, folyik a dinnyelé, csöpög az olajos lángos, havaj van egyszerűen. A zene minőségéről nem ítélkezünk, nem vagyunk mi quart meg stenk, majd ők megteszik (najó, azért mégsem egy Sibelius vagy Nightwish!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr614224209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása