Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Megtaláltuk, honnan lehet kilapátolni a bélsarat a tóból

2018. augusztus 14. - Hentes Fülöp

Eddig komoly gondjaink voltak azzal, vajon honnan lehet a legtöbb szart kigereblyézni a Balatonból, de bizonyos szempontból Tihany átvette a vezetést. Az egy dolog, hogy ez már a harmadik tihanyos poszt a blogon, de olyat találtunk a minap, ami miatt egyértelművé válik, hogy a Balaton Trash székhelye Tihany lesz. Egy emlékműszerűséget (-SZARűséget):

img_20180813_163225.jpg

Igen, beszarsz, ott a szar szó, egészen döbbenet, a népnyelv mit meg nem engedett magának: Szaros Vonyó. Mielőtt arra gondolna az ember, hogy Mága Zoltán a valagába tunkolta a vonót, amit elég hülyén hív, így ny-nyel, ki kell mindenkit ábrándítani: NEM. Íme a megoldás ebből a forrásból: "vonyó (=vonó, hálóvonó hely) az eresztés helye, ahol a hálót vízre, vagy jég alá eresztették és megvonták. Állandó, számontartott helyek, állandó nevekkel." Szóval Szaros Vonyóban is halat fogtak, de nem igazán merek belegondolni, milyen áporodott, rothadt, ganajos úszójú retekhal lehetett...

img_20180813_163231.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr4014181563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása