Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Üt a nóta vol.4.

2019. július 04. - Hentes Fülöp

Már szinte lemondtunk erről a rovatról, annyira krv minőségi lett a magyar könnyűzene, amikor megérkezett Szerkesztőségünkbe a Sonline adott napi lapszáma ezzel a gyöngyszemmel:

Münchenig elhallatszik az új Balaton dal

 

Léteznek a világban durva dolgok, mint a rohingja népirtás, Trump fejszőre, Cicciolina és a ló története, de ez a cikk talán mindegyiken túltesz. Az a címből, de legalább az első bekezdésből látszik, hogy a megyei lapoknál már tényleg egy traktorgumi és egy szúette, korhadó keresztgerenda szellemi szintjén író emberek dolgoznak (SOROS!!!!). 

No de ne menjünk el a hír főszereplője, a Münchenben óvonőként dolgozó Sághy Kata (alias KataShagok!!!) művésznő mellett sem. Énekhanghoz nem értünk, abban nem hallani kivetnivalót, a szövegen és a klipen viszont látszik, hogy egy országimázsos kampányhoz jól passzoló liftzene született, hátha a Turisztikai Ügynökség lecsap majd rá. Mielőtt meghallgatjuk a cuki kis dalt, a Sonline vonatkozó anyagának zárósorait idetennénk, Pulitzer- és Soma-díjat érdemel egyszerre:

A fiatal zenész már újabb két dalon dolgozik. Tervei szerint egyik slágere az RMB és a Hip-Hop stílust ötvözné és hallható lenne a fuvola hangja is. Ettől várhatóan lírikus hangvételű lenne az alkotás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr3814925902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása