Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Hasnyálmirigyig benyalt magának a földvári polgi

2019. augusztus 23. - Hentes Fülöp

Ritka gusztustalanná vált a magyar közélet az utóbbi évtizedben, helyi kiskirályok dobálják ki a pöcsüket az étkezőasztalra, aztán akinek nem tetszik, azt egy naranccsal bsszk tarkón. Ebbe a sormintába illik az a cikknek nehezen nevezhető firkálmány, ami a hazai média legalját jelentő (oké, a Tények, a Ripost és a 888 lejjebb van) megyei lapvilág egyik képviselője, a Sonline szart a szőnyegre. 

Az írásbeli kulában az a végtelenül szomorú, hogy azt Lengyel János főszerkesztő névvel vállalta, pedig ez a fogalmazás általános iskola negyedikben is erős kettest érne. Eleve a körmére csapna a tanárnő annak a diáknak, aki a mondatai zömét felkiáltójellel fejezi be, mintha ettől több szavazatot kapna a fél Földvárat parkolóvá alakítani vágyó polgimester, Holovits Huba. A több szavazaton azért van hangsúly, mert az írás lényegében egy rohadtul csúszómászó, nyálas, nyákos, nyúlós, taknyos segglefetyelés, hogy Holovits elvtárs alatt mennyit fejlődött Balatonföldvár.

Szó szót követ, én meg a végén elfelejtem linkelni a "Balatonföldvár: ahol az álmok a földön járnak" (:DDDD de tényleg, még a marketingesek között is pária lenne, aki ilyet leír egy termékről :DDD) című nyalicikket. Szóval ide kattints, ha nem kedves a retinád!

Hogyan is sommázhatnánk ezt a lefetyelős írást? Holovits elvtárs berezelt egy bukott MDF-estől, ugyanis Herényi Karesz indul ellene októberben, és nehéz nem azt látni, hogy ezt a cikket megrendelte valaki. Biztos vicces lesz a többi kampány is, hogyan fröcsögnek majd a regnáló, városaikat élhetetlen sznob szarsággá változtató polgik a világot megváltani akaró blfsz kihívókra, és vissza. Addig is próbálunk itt a blogon keveset politizálni, és visszatérni a csöcshöz, pöcshöz, lángoshoz, fecskéhez, kecskekörömhöz és a blog lényegéhez: a SZARSÁGOKHOZ!

FRISSÍTÉS: Holovits pajtásnak sikerült megugrani a lécet, és hát nyilvánvaló, hogy a fenti cikknek ebben oroszlánrésze volt. A Választás.hu szerint közel 64%-os részvétel mellett 57,18%-ot kapott. A Balaton Trash teljes szerkesztősége szívből gratulál a teljesítményhez, postafordultával küldjük blogunk ajándékát, egy zsák aszalt hörcsögtrágyát!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr1615021182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.02.12. 07:02:17

Az Index közéleti válogatásának hátsó címlapjáról idetévedve átböngésztem a blogot, és meg kell állípítanom, hogy ennek a posztnak anno, a blogketrecben lett volna a helye. :-)) Ez igen.

Azt pedig csak mellékesen teszem hozzá, hogy a blog alapvetése -kiteregetni minden szart, ami a Balatonnal és a Balaton körül történik- valójában egy kőkemény, és némely esetben nyilván igen alapos felkészülést és tájékozottságot, valamint kellő óvatosságot is igénylő, ám rendkívül gazdag témaválasztékot biztosító terep, így maga az ötlet dicséretet érdemel. Több van ebben/több is lehetne ebben mint néhány havonta, egy-két rövid jobbegyenes és balcsapott. Persze tengernyi időt és energiát igénylő feladat, ez kétségtelen, de simán össze lehetne hozni egy, az egész Balatont átölelő -étsd: településenként egy-egy blogger- bloggerközösséget, akik utána már ontanák a a saját történeteiket/fotóikat/videóikat erre a blogra adminként/vendégszerzőként/közös szerkesztőségként...és könnyen lehet, hogy ez sűrűbb, és kiemelt címlapokat eredményezne (index2/ma már blog.hu2 illetve blogketrec)

De persze, laza mókának megteszi ez így.

Hentes Fülöp 2020.02.21. 16:11:08

Hogy a blog prosztó szellemiségénél maradjak, könnybe lábadt a seggem ezektől a szép szavaktól! <3 Valóban cél, hogy egy fokkal komolyabb legyen a történet, de kéne ahhoz egy Fb-oldal legalább, meg aztán persze wörkforsz is. De sajnos a blog esetleges csúcsra járatásából se lehetne megélni, az aldis pénztárosi és a Varga Pincészetnél való bortablettakibontó melóim mellett egyelőre nem fér bele több! :( Puszi, HF
süti beállítások módosítása