Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

A Balaton Trash 2022-es Arany Hasmenés-díj jelöltjei, 1. rész

2023. január 26. - Hentes Fülöp

Szerkesztőségünk nem tud igazán objektív véleményt alkotni a balatoni vendéglők széles palettájáról, pedig jó lett volna valamiféle sorrendet olvasóink elé böfögni immár. A csapat jelentős része a boglárlellei Mekiben kajál nyaranta, holtszezonban marad a révfülöpi 71-es Bisztró.

Szóval eltérő ízlések jellemzik a TEAM-et, így hát az objektivitás oltárán áldozva megnyitottuk a Tripadvisor nevű oldalt. Mivel blogunk alapvetően az emésztési salakanyaggal foglalkozik, merítettünk egyet a legaljából. Megnéztük a Balaton partján lévő jelentősebb települések esetén, melyek a legpocsékabbra taksált éttermek, és miért értékelik őket alul a fogyasztók. Nem teszünk hozzá, nem veszünk el belőle semmit, csupán az éttermek nevét, az ötskálás (bár feles érték is lehet) értékelést és a relevánsabb fogyasztói kommenteket virítjuk.

dscf1050.JPGKÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ, NEM A BALATONON KÉSZÜLT. AMÚGY SAJÁT LÖNCSHÚSOS SZAR.

Balatonfüred - Terasz Étterem - 2/5 (61 értékelés)

"Ez a hely egy botrány!!!lassúak...a pincér be volt rúgva!!!!!értékelhetelen..a másik pincér panaszkodott,hogy napi 15 órát van dolgoztatva heti hét napban."
(Seaside02218407120 írta 2022 júliusában)

"Halászlét ettünk, bár azonnal vissza kellett volna küldeni, miből állhatott? Halászlékocka és 1 halfilé, ízetlen színtelen és híg volt mit a víz, miért is kötelező a szervízdíj 1 ilyen pocsék ételért, többször voltunk ott, de többet Soha, és ezt ajánlom a baratanknak is."
(Janos K írta 2022 júniusában)

"A legrosszabb élmény egy étteremben:
A legrosszabb élmény biztosan, amim valaha volt egy étteremben. Bunkó pincérek, hosszú várakozás az ételre és amikor a kiszolgálásra panaszkodtunk (ami fel volt tüntetve a számlán), ránk ordított és inzultált minket maga a tulajdonos."
(186bilyanai írta 2020 júliusában, angolról fordítottuk)

Siófok - Széplak-tató Étterem - 1/5 (5 értékelés)

(Zárójelben megjegyezzük, hogy volt még egy egycsillagos hely, a Lila Kakas Étterem, de azt csak egy ember értékelte).

"Kerüld el!!!
A saláta a szörnyű gíroszon olyan nedves volt, és a "lángos" nem volt jól átsütve, majdnem nyers volt. Kis adag sajt és tejföl a tetején...Soha többé."
(Reality2009 írta 2017 augusztusában, angolról fordítva)

"Nem ajánlom senkinek,!!
Borzasztó félig meg sült bolonyai rágós Brassói szét égetett fűszeres burgonya. Gyümölcs leves helyett alma kompot. Másnapra hányás hasmenéssel ébredtünk."
(fater0 írta 2018 júliusában)

Keszthely - Green Magic Cafe & Snack - 2/5 (24 értékelés)

"Túlárazott csalódás:
Kellemetlen meglepetés volt a curry wurst, savanyú, langyos kechuppal. A kiszolgálas inkább korrekt volt. A pohar pécsi sör és a kóla es a kis kóla 1700-ért pedig hajmeresztő."
(Explore402496 írta 2020 júliusában)

"Az egyik legrosszabb hely a térségben:
Tankönyvi turistacsapda. Az étlap félrevezető, az étel szélsőségesen túlárazott és nem túl jó (az italok még rosszabbak) és a kiszolgálás elég csökevényes. A forint és euró közti átváltás a lopás határesete. Az egyike azoknak a helyeknek, amik emlékezetesek a létező legrosszabb módon, kerüld el, ha tudod."
(master_of_buns írta 2022 júniusában, angolról fordítva).

"Borzalmas, borzalmas, szörnyű hely! Kikapták az étlapot az egyik gyerekünk kezéből, a forró italok hidegek voltak, a hideg italok melegek voltak, úgy döntöttünk, nem is eszünk ott, a személyzet durvasága miatt. Őszintén, kerüljétek, mint a pestist!!!
Valamint ostobán drága!
Csak nézzétek meg a tulajdonos válaszait itt a rossz értékelésekre. Teljesen ignoráns. Szégyellje magát. Maga egy szégyen Magyarországnak."
(saucerutherland írta 2019 augusztusában, angolról fordítva)

***

Jó étvágyat mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr1718034896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása