Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Ejnye, ejnye, biztos úr!

2020. január 23. - Hentes Fülöp

Jó napot, jogosítványt, forgalmi engedélyt, lakcímkártyát, urológiai papírokat kérem szépen. Hölgyem/Uram, tudja-e, hogy szabálytalan helyen parkolt... Hogy mit mond, ez parkoló övezet? Kérem, Ön téved, ez egy gyalog- és kerékpárút átkelője, ahova nem szabad parkolni, a kresz is kimondja, kereszteződésbe ne tessen autót várakoztatni... No, kérem, ne bohóckodjunk, a hátsó kerék ráadásul méterre van a padkától, ezzel a jogsis vizsgán se menne át. 

20200108_110345.jpg

No, kérem, állítom is ki a csekket, ilyet itt Füreden sem szabad, legföljebb a Mészáros és a Tiborcz uraknak, de ők hamarosan kapnak majd kék villogót is. Lássuk az adatokat... Hogy mi? Úristen, Százados Hölgy/Úr, miért nem ezzel kezdte, Önnek nyilván szabad, ugyan már, haha-hehe, egy kis malőrt elkövethetünk civilezett rendőrkocsival is, hihi, esetleg egy kósza szabadnapért nem tudna folyamodni nekem, ki kéne meszelnem a pincét? Köszönöm, szép napot, Százados Hölgy/Úr, legyen derűs az egész hete!

20200108_110354.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr9215422834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása