Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

"Minek bicikliznek versenyszerűen ha egy akadájt sem tudnak kikerűlni?"

2022. február 16. - Hentes Fülöp

Van ugye ez a Giro d'Ungarn, ami részben a Magyar Királyság területén fog menni-haladni, kétszáz szétcuccolt versenybringás teker majd bele a májusi hazai rögvalóba. Szóval van ez a verseny, és ennek vannak bizonyos évtizedek alatt kialakult szabványai, pl. hogyan fér el az üldözőboly szűkületekben, és hát jön erre - nevezzük Tibornak -, szóval jön Tibor, és belesz*rik a lisztbe, hogy tudniillik, mi a pirospaprikával szórt ékes f*sznak kell elbontani a viacolort, a pár alukorlátot meg az elsőbbségadáskötelezőt, mert ezek a balfékek egy körforgót se tudnak kikerülni? Sok füredinek lesz nehéz a Város Járdaszigetének párnapos elvesztése (a Magyar Közút visszaépíti), de talán Tibornak is könnyebb lesz a tudat, hogy előbb-utóbb újra ezt megkerülve hajthat be a dohánybolthoz megvenni a Szofit. 

Itt nézed megfele a Füred TV kiváló reportázsát

dili.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr6817574446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.02.17. 07:39:05

Miért blogol valaki, aki nem tudja, hogy az akadályt nem pontos j-vel írják? Ezzel együtt persze remélem, hogy a verseny szervezõi a bontást és a visszaépítést saját kis pénzükbõl finanszírozzák, és nem a mi zsebünkbõl megy szokás szerint ez is.

lobaszopiatej 2022.02.17. 10:35:11

@midnight coder: a sportolók nem nyelvtantanárok.

Billy Hill 2022.02.18. 18:02:54

@midnight coder: Tudnia sem kell fejből, csak megnézni a piros aláhúzást, amit a szövegszerkesztő oda generál, és reagálni rá.

Hentes Fülöp 2022.07.08. 16:33:47

Szerencsére a kommentelőinket nem az agyukért tartjuk! Idézetről van szó, mancikáim, tudjátok, a két kis cicakarmolás a betűcskék előtt és után.
süti beállítások módosítása