Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Transformersszel, Rikóval, tréfamesterrel és hulla-hoppal jön a cirkusz

2022. július 08. - Hentes Fülöp

Emlékeztek még, felebarátaim, régebbi posztunkra

Ingyenes gyerekek és raptorshow vár Nemesvitán. Meg nyelvgyalázó kretének

 

Ezt írtuk akkor, nem kis vitát kavarva a kommentszekcióban. Mert annyira nehéz volt megérteni, hogy ha már reklámozod magad, figyeljé mán oda a szép magyar nyelvre, ... életbe már tényleg!

Újabb remekművet kapott a szerkesztőségünk egyik tagja a szélvédőjére, miközben épp Varga-borokat vásárolt a CBA-ban. Jön ugyanis a MAGYAR VARGAS NAGYCIRKUSZ (a Varga-borokkal csak névazonosság, nyugi). Remek csudaságok derülnek ki a szórólapból, amiből egyből négyet kapott oknyomozó munkatársunk. Lássuk a lapot, aztán a részleteket!

20220708_134220.jpg

Jön például "Magyarország egyetlen legfiatalabb kétszeres aranydíjas artista RIKO VARGAS csak itt látható kitüntetett zsonglőrszámával". Emésszük ezt picit, aztán mehetünk tovább, hisz Jonathan Adams, "a humor és tréfa nagy mestere" is velünk lesz, hát szakadok, mint a Jobbik!

Ez smafu, legények és leányok! Itt lesz "a filmből közismert világsztár", aka. Pókember, Renato Vargas drótkötélen egyensúlyoz, a francia Dévid a "Párizsi Eiffel Torony" tetején parádézik, a 11 éves Vanessza meg "dinamikus hulla-hopp produkcióját" mutatja be, ami reméljük, nem a holtak feltámasztását, gyors exhumálást jelent.

Lesz még teve, jak, zebu, póni, és persze a lényeg egyenesen Las Vegasból:

az élethű Transformers autorobot Bumblebee...

Aki begerjedt, mint kunhegyesi nyugger polgármester a tinihusira, az 2022. július 4-30. között megtalálja a Vargas-klánt a révfülöpi kemping mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr2617877839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása