Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Csajok, pasik, Balaton, jézusom...

2018. június 07. - Hentes Fülöp

Nagyon látszik, hogy még mindig nem merültünk elég mélyre a ganajban, hogy erről nem szereztünk tudomást. Oké, Andy papa birodalma hatalmas, és nagyrészt a mocsokban való dagonyázásról szól, de a Super TV2-re felkerült, Éjjel-nappal Budapestet koppintó telenovella így is minden ízében egyedülálló.

 

Egy előzetest láttunk a minap belőle, és olyan színészi játék sütött belőle, hogy Kate Winslet sírva vesz jegyet a Titanic 2-re. Van honlapja is ennek a sok izmos FÉRFInek és dögös BUKSZUSnak, ahol a SZEREPLŐK menüpont alatt lfszt se tudunk meg róla, mi Zoli motivációja, mekkora Gábor lőcse vagy épp mikor verte úgy arcba Laurát a kóboráram, hogy azóta égnek áll a haja. Van amúgy Facebook-oldal, amin tavaly november óta nem volt friss bejegyzés, sír is az ember szája. Megtudhatjuk innen pl.:

Barni szakít Vicával, és végleg hazautazik a Balatonról. Tomi megszerzi Ordován pénzét, Gábor pedig rátalál Verára. Levi bevallja Hannának, hogy rájött, valójában Tamara kell neki.

Na, de ne bszkódjunk ennyit, nézzünk meg egy epizódot is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr4414031012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása