Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

A kedvenc METRO-áruházaink a 2021-es Gasztrotérképről

2021. július 01. - Hentes Fülöp

Ahogy minden szirszarról le szoktunk, úgy lecsúsztunk az idei Gasztroenterológiai Térkép megjelenéséről is. Pedig ez minden gyomorbajosnak fontos, megmondja, hol tudsz olyat enni, amitől aztán fine dining-szerűt hánysz. 

20210628_104028.jpg

Évek óta mennek a - természetesen megalapozatlan - pletykák, hogy lehet felkerülni e csodás, arányokat nem ismerő térképre. E pletykák persze a készpénz-utalás-bankkártya-bitcoin bermuda-négyszögben mozognak, ami természetesen szemenszedett hazugság. Egészen véletlen csupán, hogy mindössze 3 badacsonyi hely fért fel a listára, jó pár zászlóshajó étterem pedig nem tűnik fel rajta.

Ellenben remek másodlagos frissességű pizzázók, fritőzolajban sütő helyek és a Balatontól 50 kilométerre lévő vendéglők kaptak placcot ezen a szép vastag, fényes papíron. De nekünk a kedvencünk mégis az, hogy két METRO-áruház is fémjelzi azt a dicsfényt, ami a nagykereket kéne, hogy övezze. Na, ebbe a ki****ott mondatba bele is kavarodtunk, szóval azért mégis ez az a lánc, ami kézműves ARO termékekkel látja el a Nekünk Fingtam, a Lószarkert Étterem vagy a Redvesen Bistro konyháit. Szóval következzen a két kedvenc METRO-nk a Gasztroenterológiai Térképről! Mindjárt itt az első, a székesfehérvári!

20210628_103936.jpg

Ééééés jöjjön a második, a Balatontól kőhajításnyira fekvő Szombathelyi!

20210628_103943.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr3516610308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása