Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Akkora veretés volt Keszthelyen, hogy budit kellett festeni

2018. augusztus 25. - Hentes Fülöp

A keszthelyi bszts egyik fő helye a Bloom Sound, ami elég konkáv helyen, egy strandon székel. Na, nem úgy székel, ahogy egyes fiatalok tették valamelyik bulin, miután újra kellett festeni a mosdót. Bele se merünk gondolni, bekatizva mit csinált a fosával valamelyik -18-as fehérjecafat, hogy a Bloomnak ilyen radikális intézkedést kellett hoznia. 18 év alatti pubertás vagy? Akkor coki, el innen, fussatok bolondok, itt az indok gerince, alább a poszt (még júniusi, de most fedeztem fel):

Tudomásul kell vennünk, hogy mint tisztelet már megszűnt létezni és bizonyosan kell egy komolyabb szellemi érettség, hogy az a közeg amit 10 év alatt teremtettünk épségben maradjon és tovább fejlődhessen (és a mosdót sem kell minden buli után átfesteni...).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr6514202021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása