Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

A Balaton Trash megírta a kátyút, a Közút betömte!

2018. október 12. - Hentes Fülöp

Blogunk első óriási sikere is megtörtént (legalábbis reméljük, van hozzá közünk): az uniós csatlakozás ünnepén, május 1-én megírtuk, hogy egy krv nagy kátyú dobja fel az életet Örvényes határában, a 71-es főúton. Emlékeztetőül nesztek:

katyuuuu.jpg

Nem is kátyú, hanem kátyúrendszer volt ez már, amit toldozgattak, de olyan tipikus magyar útkaparósan, sebtiben odabsztt aszfalttal, amit nem egyengettek el, és pár tél el is kotorta a gödörből. Cirka egy hónapja - érted, szezon után, nem az előző tél végén - megmozdult a Magyar Közút nehézkes, de gyorsuló gépezete és kivonultak megcsinálni. Érdekes formája lett a cuccnak, nyeles tömésnek nevezném egy új terminus technicussal, mindenesetre a fenti kátyúrendszer nem indokolta azt a nyelet. Bónusz, hogy a sáv belsejében a szar minőségű betömést úgy hagyták, szóval a tél végén ott is lesz tennivaló.

img_20181009_163847.jpg

FRISSÍTÉS (Nov. 5.): El se hiszed, kivonultak ismét az útkaparók és szinte a teljes sávot újraburkolták. A még nagyobb felületű leburkolás azonban nem sikerült annyira faszán, jó nagyokat döccennek a kipúposodó úttesten a gépkocsik. Mindegy, ebbe már kár belekötni, legalább nincs többé kátyú.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr8814298115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merlot 2019.02.15. 19:13:01

Sokat járok arra, és sok kurvaanyját morzsoltam el fogaim közt, míg végre befoltozták azt a szépen elnyúló kátyút. Nem ártana körülnézni Udvariban a két templom közti útszakaszon is!

Hentes Fülöp 2019.04.03. 19:06:35

@Merlot: Látod, mi igazi aktivista néplap vagyunk, mindent megteszünk az olvasóinkért! <3
süti beállítások módosítása