Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Üt a nóta vol. 6.

A dal, amitől a koronavírus visítva menekül Vuhanig

2020. április 10. - Hentes Fülöp

Amikor megszólal a dobgép, érzed szíved összeszorulását. Felbúg a basszgitár, felsír a szaxi, majd jön egy selyemtiszta női hang. Hévíznek lett saját karanténnótája, ami rovatunkba passzol, nem is akárhogy. A propagandalap Zaol nagy büszkén így is a szerzőről:

Varga Endre, a Musica Antiqua Együttes vezetője, az általános iskola művészeti tagozatának vezetője, aki a minap karanténkoncertet is adott.

A Hévízi Televízió által rendezett klip egészen ütős lett: egy pasztelles színezetű, meglehetősen ocsmány stúdióban egy tévés műkandalló (a vakságom kijavítását köszönöm hű olvasónknak, Sanyinak) előtt rázza a csípőjét egy ifjú leány, mellette két veszélyeztetett korú legény penget és fúj (a basszer neve Schmidt János). A nóta arra figyelmeztet, hogy maradj otthon, védd a veszélyeztetett korúakat, de mindezt maszk, kesztyű és távolságtartás nélkül adják elő. Az énekescsaj, Bódis Bettina nyilvánvalóan országos sztár lett, a királyi tévé ex-eurovíziós esztrádműsorában innentől bérelt helye lesz. Na de nem is akarunk többet írni, mielőtt jön maga a nóta, itt lehet meghallgatni:

A kedvenc sor következzenek végül, a nagymama hogyléte felől érdeklődik az énekesnő:

Mire lenne szüksége? Tele van-e a hűtője?

Több kedvenc sor nincs is, mivel a dal a refrén ismételgetéséből áll. Vigyázzatok, dallamtapadást okoz, aljas mű ilyen szempontból!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr1315602226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása