Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Zsánklód úgy felpofozza a gyereked, hogy te könyörögsz kegyelemért

2021. június 10. - Hentes Fülöp

Újabb darabbal jelentkezik szerkesztőségünk a Lipótmező méltó utódjából, a Balatoni értékmentés csoportból. Az egész Kamilla posztjával kezdődött, aki fölháborodott a tényen, hogy gyerekek rosszaságokat művelnek (bazzeg a mi időnkben!), és hosszasan ecsetelte, hogy dobáltak köveket és gyújtottak tüzet a Halápon. Ez a szokásos magyar házmesterkedés, nincs is vele gond, együtt kell élni vele.

De ezután jött az agresszív retardáltak mintapéldánya (első blikkre akár trollnak is tűnhet), Zsánklód, aki mindenkit helyretesz egy csicskalángossal. A belga harcos szellemét követő (bár Van Damme nem gyerekeket vert szét, hanem kungfu-fightereket) idióta így fogalmazott saját tapasztalatairól:

pár éve Visgrádon az erdőben piknikeztünk, jött iskolai osztályminta csürhe. Törtek-zúztak csak úgy. Kiosztottam 3 pofont és a tanárnak meg a kíséretet ellátó szülőnek leüvöltöttem a fejét. Lett rend. Előtte sok évvel a még működő termálfürdőben a tanárok a legfelső medencében ücsörögnek, a köcsög tanulók meg játszanak: a felső medencéből köpködik!!! a középsőben lévőket, azok meg vissza. Egyik kapott egy sallert és lebasztam a felső medencéből, a másiknak megszorongattam a nyakát és leüvöltöttem a fejét hogy mit képzel, majd a lépcsőnél kibasztam a medencéből. után még a tanárnak is leüvöltöttem a fejét, az intelligens állatja majd elsüllyedt szégyenében. A mellette ülő buszsofőr meg valami kísérő szülő csak pislogott, szólni ők se mertek. Utána még kiparancsoltam a gyógyvízből a kb 2 hónapos pelusos babás kínaiakat, majd megérkezett az úszómester és engem akart kiküldeni. Ő is mehetett az anyjába, elüvöltöttem neki mi volt az ábra, elkullogott csendben. Lehet rendet tenni, csak a megfelelő helyen kell kezdeni. A hangadót kell kiemelni és megszűnik a balhé.

A harcos nem adta fel, miután többen jelezték neki, hogy idegen gyereket nem kéne ütni:

rendet raktam mert a tanár képtelen volt rá. Nem mostani sztorik ezek, régóta kerülöm már az olyan helyeket ahol emberek milliói piknikeznek 2 méterre a kocsitól. 20 éve kijárt oda 8-10 csapat, mostanában kb 2-300 autó áll abban a völgyben. Ma azért ennél rosszabb a helyzet, a tanároknak még annyi tekintélye sincs mint 20 éve. Gondolom önt nem zavarja egy ilyen akció ha pihenni megy valahova és a nyakába ugrálnak meg egymást köpködik öntől 2 méterre a medencében. Engem zavart.

Bizonyíték, hogy mindez megtörtént:

ertekmentes.jpg

MEGJELENT AZ ÚJ KÖNYVEM! VEDD MEG!!!!

Szervusztok, Fény Népe! A Balaton Trash Kiadó gondozásában megjelent új könyvem, a Misztikus fosás a Balaton-felvidéken!

Egy csodálatos tavaszi hétről szól, amikor Loretta, a budapesti, marketinges munkájába belefáradt 30 éves lány leruccan a Balaton-felvidékre, ahol ízek, imák és szerelmek lepik be szügyig. Loretta elhatározza, hogy már semmi sem lesz sehova se úgy, mint ahogy valamikor lett volna esetleg, tehát mostantól máshogy lesz, és megváltoztatja a saját életét azáltal, hogy minden csodálatosan szép és üde. Végül egy rejtélyes bélbakteriális fertőzés tesz pontot a nagy kalandra, amikor Loretta egy misztikus kerti budiban jön rá az Élet Lényegére.

Bónusz: A jól tejelő éttermek, bárok, büfék és nyilvános wc-k szerepelnek Könyvemben! VEDD MEG, csak 4500 forint, plusz postaköltség, ha személyesen átveszed. Meg áfa. A borító képe alatt jön egy kis ízelítő!

misztik.jpg

Részlet a könyvből: 
"Loretta viszkető fenékkel szállt ki Fiat ötszázasából a falu utolsó házánál. Miközben érezte, remeg a vastagbele az izgalomtól és a korábban remek ételeket minőségi környezetben felszolgáló, patinás, fantasztikus Neres Főzet étteremből, eszébe jutott Patrik. Patrik, a férfi, akinél az izmos felsőtest a 糞 tetoválással deréktájt tényleg csak hab volt a tortán. Patrik, akinek intelligenciája lehengerlő volt, remekül köpött célba, és ahogy az eres kéz a Rádió Egyet beállította a Passatban, mielőtt visszatolta a váltót hármasba... 

Lorettának úgy pulzált már a bele, mint egy halni készülő csillag a távoli Tejúton, lüktetett, sinus-görbéket írt le, és Loretta érezte, olyan pillanat előtt áll, ami megváltoztatja az életét. 'Bárcsak itt lenne velem Patrik is!' - sóhajtott kéjeset, majd eleresztett némi szelet. Közel járt a Visnyói Borpalotához, amiről tudta, ott mindig tárt karokkal várják. Itt biztos senki sem üldözi el a wc-ről. Visszatértek tihanyi sirályként csapongó gondolatai Patrikhoz (de előtte még a Visnyói Borpalota 2018-as kéknyelűjére gondolt, amit már a 2016-os nagyatádi bornapokon is bronzéremmel jutalmaztak), újra a tetovált férfi kemény alkarja járt eszében, ahogy megfogja a botváltót és hármasba rakja erőteljes mozdulattal. Lorettát ezen a korábbi stopolós fuvaron sem érdekelte, hogy recseg a váltás, hogy Patrik rosszul kuplungozik. Neki ez az őserő kellett, hogy egyszer ő rakja hármasba a...

Ekkor hatalmas reccsenés rázta meg az azúrkék balatoni eget, az ősi parasztházak megremegtek, a fajtiszta balatoni kuvaszok ijedten vonyítottak fel, a magasba rebbentek a nemzeti park védett madárcsodái. Loretta belei hajókürtként zengték bele a monoszlói délutánba: szarnia kell, azonnal."

Olvasói értékelések:
"Ilyen kulahalmot még nem olvastam, tesó." (Konyecz Patrik, autószerelő)
"Amikor az írói szellem egyesül a korszellemmel, és az excrementum olyan helyre kerül, ahol csak az avantgárd legvadabb fauve-jai tudták volna elviselni: egy könyv lapjaira." (Schwarz-Suttyom Endre, a Trash Szemle irodalomkritikusa)
"Még nem tudom, megérte-e ez a 'reklám' nekünk." (Tóth Izabella, a Neres Főzet sous chefje)

Sumér magyarok tava a Balesz!

Magyarnak született Jézus Krisztus urunk, ments meg minket a kárhozattól! - futott át agyamon a mondat, amikor elolvastam ezt a dilit, amit egy gyógypedagógiai-műszaki végzettségű (aka nem nyelvész) úr, nevezzük Andrásnak, írt egy álnyelvészeti csopiba. Az összes bullshit előkerül benne szerencsére, kezdve a sumer-magyar rokonsággal, a "30 ezer éve itt élünk" dologgal, már csak a szíriuszi eredet hiányzik a sztoriból. Na élvezzétek ti is, szláv lelkületű csibészek!

platten1.jpg

platten2.jpg

Végül álljon itt Ákos megcáfolhatatlan kommentje a tízmilliós virológus/nyelvész/futballista/mindenhezértő országából:

Harmincezer éve lakunk itt? Kevés! Amúgy igazad van. Nem kell ehhez tanulni. A gyárból hazamenve jobban tudod, mint a professzor emeritusok, akik 60 évig ezzel foglalkoztak többedmagukkal.

Na, már a Doktor Balatont is elveszik tőlem! Marad a Palik...

Eskü, a Jóisten lássa lelkem, totál rákészültem december utolsó hétvégéjének utolsó vasárnapján, hogy bekapcsoljam a Készüléket, ráhangoljam az Ördög Tökéletes Tévéjére, a TV2-re, és várjam ennek a csodának az indulását. Eskü, így volt. Aztán szokás szerint annyit piáltam, hogy elfelejtettem.

Még a létezését is elfeledtem a Doktor Balaton című pártállami remekműnek, ami ugye sorozat. Szóval most így február 17-én nem tudom megírni, mekkora trágyalé az egész, mert egy részt sem láttam még. Február 26-ig mondjuk még van rá sansz. Ugyanis azt írja a Soros csecsét szíjó Media1, hogy a 80 felvett epizódnak csak egy részét sugározták, aztán az egész projekt (mint a TV2-es saját műsorok elsöprő többsége) beleállt a földbe, mint a gerely.

Persze megy a kamukázás, hogy ez csak az első évad volt, meg a tököm. A TV2 szerint márpedig parádés volt a közönségarány meg a nézettség. A (szennyvíz)csatorna szerint még idén képernyőre bsszák a maradékot, mint új évadot. Na majd meglátjuk, addig is a sorozat helyén élvezhetjük, ahogy Palik László bespurizott merinói juhként üvöltve béget az Exatlonban. Na addig egy kis részlet, remek színészi alakításokkal!

 

Hungarian Monte-Carlo. Az, persze, bástya

A balatonhenyei Szűz Mária irgalmazzon annak, aki kitalálta ezt az átokverte szlogent. Melyik állampárti köztőgyfejő nyesedék fizetős kommunikáció szakra betolt csökevénye írta ezt? Eddig is nyilvánvaló volt, hogy az új rákosiék luxusapartmannal spékelt, kaszinós leszúrt rittbergerrel felütött, tízemeletes superior-wellness szállodás ótvart képzelnek el a nádasok és erdők helyén, de ezzel a szlogennel tökéletesen leírták, a befektetők/ingatlanfejlesztők (gusztustalan szavak ezek, nem tudom, miért nem lehet az idióták kifejezést használni) milyennek képzelik el a Baleszt. A legszebb, hogy a reklámozott futóverseny pont azon a Szigligeten lesz, ahol a régi polgi krvára belefáradt a "befektetői körök" elleni küzdelembe, akik nyilván eldózerolnák az egész települést fástul, várastul, nádasostul, parasztromantikástul. (Kép forrása: Szigligeti Félmaraton/Facebook)

Megfejték az állam tőgyit, csepeg az apatej

Van, amikor semmi vicceset nem tudunk írni, mert minek. Az élet viccesebb, mint ez a foshalom blog. Mindenesetre stay tuned, ebből akkora étteremháború lesz, hogy visszasírjuk Muhit, Mohácsot, Sztálingrádot és a 2006-es Ferenciek terei ütközetet is. És akkor jöjjék a link:

https://24.hu/belfold/2021/01/27/mtu-egyedi-tamogatas-balatoni-kor-laposa-bence-guller-zoltan/ 

A végére egy kép is kell.

54516922_2417183634981039_9052345438400675840_n.jpg

FRISSÍTÉS:

Bástya reagált, de még hogy! Amúgy érdemes átfutni a kommenteket, akkora trágyaléfolyam csobog belőle, hogy öröm nézni. Az biztos, hogy letesszük a nagyesküt: 

MOSTANTÓL A VARGA-BOROK MELLETT A LAPOSA-NEDŰK IS ÉLVEZIK 682 FŐS SZERKESZTŐSÉGÜNK TELJES MELLSZÉLESSÉGŰ TÁMOGATÁSÁT!

Csobogott a bélsár 2020-ban a Balcsiba!

Véreim, röstelli az egész, 124 fős szerkesztőségünk, hogy nyár óta így elhanyagoltuk ezt az oldalt. Pedig meló alig volt, a fütykös lógott bele a hideg vízbe, oldódás, kisfszm stb. Felejtsük el a múltat, fátylat az egészre, most viszont egy szokatlanul komoly poszttal értékeljük 2020-at a Balaton ganajának szemszögéből. Merthogy a Balaton nagy tó, ezért idén is sok szar került bele, amit mi vagy kihalásztunk, vagy nem. Lássuk a főbb idei fostrendeket!

1. Bahart-kevert

Pikkpakk szétbszták a balatoni állami hajós céget, és szokás szerint azzal a módszerrel, hogy valami irgalmatlan durva seggberakást jelentettek be, aztán látva a nagy felhördülést, picit visszatáncoltak. A Bahartnak meghagyták a vitorláskikötőket, bár az egészet egy krv nagy pakkban akarják majd odaadni bérbe egy üzemeltetőnek, aki nyilván a kőbuta gázszerelő vagy valamelyik stróman fütyköse lesz, lefölözvén a hasznot. A pórnépet új hajók méregdrága beszerzésével nyugtatták meg, miközben az esetleges jövedelmező Bahart-üzletágakat, mint a szálláskiadás, kitépték az egészből. Egy állítólag még jövedelmezően is működő állami cégből lett ezáltal egy olyan, ami a hatalom segglyukában turkálva talál mostantól csak pénzt, szóval lojálisnak is kell lennie. Kollár elvtárs bele is bukott a habogásba.

2. Pecatóból betonteknő

Eddig sem alakult fényesen a Balaton mint ökológiai egység élete: a szocializmusban telebszták vegyszerrel, meg az összes környékbeli híg fost és kemény székletet beletuszkolták. Az alga imádta (most is ezt [t]eszi). Aztán helyre rakták, de az utóbbi években megjelentek a "befektetők" és "ingatlanfejlesztők" (javaslom e hosszú szavak helyett használjuk a "férgek" és "csótányok" kifejezést), akik állami bélszéllel és bélsárral megtámogatva elkezdtek mindent felvásárolni és brutál zsúfoltra beépíteni. Érdemes ránézni a rémesen ocsmány BalaLandre Szántódon, amiről első látásra úgy tűnik, nem építész tervezhetett, hanem valamelyik oligarcha tehetségtelen unokaöccse a piaci ár tízszereséért. De az esztétika hágai büntetőbíróságán egyszer talán elítélendő projektek a természetet is úgy pakolták ánuszba, ahogy kell. Még csoda, hogy nem lett divat minden átadott apartmanházhoz hozzávágni egy döglött teknőst vagy balint, mint amikor a hajókat pezsgő hozzákrsával teszik vízre.

img_20180626_121154.jpg

3. Sznobfölde

Tisztelet a kivételnek, de alapvetően jelentős teljesítményre képtelen, az adózás és korrekt foglalkoztatás szabályait hírből sem ismerő audis, teslás, jaguáros köcsögök sokasága uralja már a Balatont. Minden jel arra mutat, hogy felső körökből van nagy igyekvés arra, hogy a proletárokat elzavarják az ország más részeibe üdülni, a Balaton meg legyen a magyar Riviéra, Füred a magyar Monte-Carlo, Siófok a hazai Ibiza stb. Nyáron pedig toljanak le az útról az árokba a kis Suzukiddal a böhöm BMW-terepjárók; felhajtott galléros, ízlésficamos nyomoroncok pózoljanak a Neked Szartam teraszán (miközben fogalmuk sincs, mit jelent az előttük lévő étel étlapi neve) és egymás fszt verjék egymásra a Kékszalag befutójakor. A Balaton minden valószarűség szerint el fog esni, főleg a szabadstrandok kinyírásával. Szia, proli, húzzál Szoboszlóra, Harkányba, Adriára, de innen takarodj! - szól az új jelszó.

4. Fejetlenség odafent

A Führer és köre ráadásul nem tudja eldönteni (mert ezt így nem is lehet), hogy mit kezdjen ezzel a sok négyzetkilométernyi pocsolyával. Legyen Áder elnök úrnak egy nagy horgásztó? Vagy bsszk meg a halak a jóédes apjukat, és lehessen vitorlázni egész évben? Esetleg a strandok legyenek a kulcsok az egész régióban, ahova persze (ld. fentebb) nem engednek be akárkit? Vagy egyszerűen poshadjon el az egész, csak be legyen építve a teljes partszakasz? Fingjuk sincs, de szarnak is rá, amíg klientúrát lehet építeni az elkótyavetyélt ingatlanok beépítésével, az állami vagyon szétlopásával.

5. Autót mindenhova

A többitől kicsit független sztori, hogy az egész balatoni térség alárendelődött az autóforgalomnak mára. Az M7-es minden nyári hétvégén be van állva, mint egy Hős utcai narkós, ez a forgalom aztán rázúdul a szűkös 7-es útra (tisztelet a Zamárdi és Szárszó közti négysávos kivételnek) meg a 71-esre, a falvakra és városokra. Nyilván az sem jó út, ha minden autós kretént kiszolgálva még több sztrádát építünk, az M76-osnak is krv nagy haszna volt, méretes erdőket csesztek porrá miatta, aztán alig fogják használni. És az egész kulcsa a tömegközlekedés, hogy a vasúti menetrend csak mostanság talál magára és ütemesedik, hogy a buszok sokszor még össze-vissza járnak, hogy - főleg az északi parton - lófsz éjjeli tömegközlekedés sincs és így tovább. És akkor a már említett Bahartról ne is beszéljünk, ami nyáron tömegközlekedési eszközként is funkcionálhatna, ha kicsit ütemesebben és tempósabban járna.

+1 Sötétség, ember a neved

A legszebb az egészben, hogy rengeteg agymosott blfsz meg is védi ezeket a projekteket, mert gyurcsány, mert soros, mert "végrefejlődikabalaton". Fejlődik, azt bzmg, amikor a jelenlegi közművek sem alkalmasak már ennyi ember fogadására, valóban óriási fejlődés a sokadik ocsmány lakótelep felépítése, fák megmérgezése és kivágása, nádasok markolóval kiszedése, a bírságok a végösszegbe kalkulálása, kilométeres kikötői mólók építése és ezzel az áramlás tönkreverése, a kutatások ellehetetlenítése. Ennek aki tapsolni tud, az üljön bele egy időre egy általam telefosott lavórba, miután ürgevizelettel öntözték a fejét, és ismételgesse, hogy "Minden a legnagyobb rendben van!"

Valaki édeshármas Pasimmal?

Egyszerűen kifogyhatatlan a szennyből az írni-olvasni nehézkesen tudó emberekből álló Balatoni Értékmentés Facebook-csopi. És erre kiválóan ráérzett egy mestertroll, amikor odakulázta ezt a posztot:

edesharmas.jpg

Az illető ráadásul csávó, szóval az összes latens, önazonosságát mások előtt harsányan titkoló meleg csopitag elkezdett öblösen köcsögözni. Minden tizedik kommentelőnek esett le, hogy trollról van szó, de ezzel a csoport nem is hazudtolta meg a szellemi színvonalát. A kedvenc ütésváltásunkat rakjuk ide végül a kommentek között, kiemeltük a fenti - névtelenített - troll mondatait:

- Sokan kérdeztétek! Nő is jöhet!
- Fuu te!!!Pár paraszti picsa elkapna,azt elverne benneteket mint b..zi a f@szát���
- Te hulladèk te, az emberi faj szègyene vagy.
- Kutya!

"És hova pisilnek, ha nem a WC-be?? Segítek! A BALATONBA!!!"

Ha az ember hálójába nem akad elég fos a Balatonban, akkor mindig érdemes a weben halászni. A We Fos Love Balaton kommentszekciója is elég jó célpont néha. A minap ebben a posztban kitettek egy korábbi anyagot arról, kinek melyik a kedvenc szabadstrandja, és nyilván egyből megjelent valaki, aki ledobta a kulagránátot. Íme a komment és az első válasz:

fos.png

Azt hiszed ezzel vége? Utána odakommentelt még egy véglény: "èn mindig is a balatonba pisáltam ezután is oda fogok. Ez nem téma." Hát ez már ínyünkre való, csak nehogy hide-olják a csodás kakakontentet!

Never go full retard!!!!!

Megint szarral bevont gyöngyszem hullott le a kedvenc balatoni dilicsoportunkból, ahol szép képek és politikai félanalfabéták vitái váltják egymást. Ezúttal Ica érezte szükségét, hogy megossza siófoki élményét (?), emlékét (?), de mindezt sikerült egy olyan magyar nyelvjárásban, amit a szarértők, bocs szakértők sem vágnak (a 18. századi debilfalvai dialektus). Samu szerencsére megfejtette a dolgot egy kommentben. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az ügyben, Karcsi került-e be valaha a közeli rendőrőrsre.

süti beállítások módosítása