Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

Olvasnivaló herecsüngető fecskés strandoláshoz

2018. augusztus 09. - Hentes Fülöp

El kell valahogy bszni az időt a strandon, ami alapvetően a világ legunalmasabb helyszíne, főleg ha a zsúfolásig telt, túlhájpolt balatoniakra gondolunk. Rejtély, hogy köti le egész nap az embert, hogy pusztul a parton a 42 fokban, bemegy a 33 fokos vízbe, áll bent tíz percig egy sörrel, majd kimegy továbbpusztulni, és így tovább az első zivatarig vagy naplementéig.

Mindegy is, az idő elütésére a legalkalmasabb dolog némi olvasnivaló. Találtunk is egy fasza, bár cseppet nagyképű, kicsit kbbfszm jellegű oldalt a tumblin (ha a budai értelmiség a weben tudna szaporodni, tuti itt tenné, és egy roppant belterjes, csökevényes fajta jönne létre, olyan evolúciós zsákutca, mint a homo sapiens neanderthalensis). Ez alkalmas a hazai gasztrót az egekbe magasztaló, a zabálást kulturális teljesítménynek beállító, szintén belterjes magyar kajairodalom porrá alázására. Tény, hogy szegény Kalas Györgyi aránytalanul sok és nagy pofont kap, dehát csak beállt ebbe a seregbe. Mivel nem szeretek túl hosszú posztokat írni, itt az url, tessék kattintani és gonoszul vigyorogni:

https://fuckyeahmagyargasztro.tumblr.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr6114171219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása