Trágya szorult a kecskekörmünk alá.

Balaton Trash

A felvidék sziporkázó aranylábai

2018. november 05. - Hentes Fülöp

A magyarság nagy szerencséjére a Balaton mellett is létezik futball, nem is akármilyen. A Siófok több szezont is lehúzott az NB1-ben, a Füred az NB2-t is megjárta, és az alsóbb osztályokról se szabad megfeledkezni. Itt bőségesen lehet köpni a szotyolahéjat, lehet ócsárolni a vak bíró sporit, lehet krvanyázni, bzmgozni stbstb.

A Balaton-felvidék egyik legacélosabb egyesülete a Balatonszepezd ÖSC, ami a megye háromban tolja az ipart, nem is akárhogy. E poszt írásakor az MTD Hungária Megyei III. osztály Dél csoportjában a középmezőnyben, a 7. helyen állnak.

De nem is ezért írunk róluk, hanem mert a majdnem 400 követővel rendelkező Facebook-oldaluk az (ön)irónia és humor olyan magas szintjét érte el, hogy nem lehet mellette elmenni. A legutóbbi elbukott mérkőzésüket a (tabellán pont előttük álló) Nemesgulács-Kisapáti ellen a következőképp dolgozták fel:

 

Érdemes a kommenteket is megnézni, ahol egy piros lapos kiállítás és a bíróval való kakaskodás is meg lett örökítve. A szepezdi pálya amúgy nagyon szép helyen, fenn a domboldalon, erdőszélen fekszik, így olyan problémákkal is meg kell küzdeniük, amik a Pancho Arénában elő sem fordulhatnának: vadkanokkal:

 

Olykor a focisták is krvára unják az egész cirkuszt, hát nem mennek el a meccsre se.

 

Sűrűn van gond a nyaralókkal is, született már poszt arról, hogy túl magasra rúgják a labdákat, hogy szétszedik a berendezést és hogy idehordják a szemetüket. De nem akarunk elmenni negatív irányba, szóval álljon itt az előző szezon mérlege, és persze HAJRÁ SZEPEZD! (vagy ki nem ugrál, révfülöpi!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontrash.blog.hu/api/trackback/id/tr3114354021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása